M. OR FOODS

M. OR FOODS Shoarma,Snacks & pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij M. or Foods. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 11:32 Kapsalon był fatalny ,mięso ujdzie ,wybralem sos chili i caly kapsalon zostal nim poprostu zalany wszystkie frytki pływały w tym sosie nie dało się zjeść
26 jun 2022 om 23:15 Eten was lekker en warm, echte home made kipnuggets.. dus geen diepvries nuggets zoals vele dat doen.. alles is gewoon top. Mijn vaste bestel adres!!
23 jun 2022 om 21:49 Eten was lekker en warm
23 jun 2022 om 15:20 beste bezorger hij was echt knap ik ga vaker bestellen
27 mei 2022 om 9:37 Ik heb nog nooit zó snel eten bezorgd gekregen! En het smaakte nog fantastisch ook!
26 mei 2022 om 20:03 Genoten
26 mei 2022 om 12:23 Snel,lekker,vriendelijk. Het beste aanbevolen.
21 mei 2022 om 10:20 We hebben hier altijd lekker eten besteld tot gisteren; de frieten in de kapsalon waren te rauw en het kippenvlees van lage kwaliteit met veel pezen en zelfs een botje. Prijs was omhoog gegaan, dan kan de kwaliteit niet lager zijn jongens..
15 mei 2022 om 19:32 Bezorging altijd netjes op tijd, bij de patat zat nu vrij veel harde stukjes patat bij, dat heeft me een stukje van m'n kies gekost, jammer.
3 mei 2022 om 21:32 Snel,lekker,vriendelijk Zoals altijd . The best
1 mei 2022 om 15:51 Snel lekker vriendelijk Simply the best. Aanbevolen aan iedereen
23 apr 2022 om 20:26 Snel,lekker,vriendelijk De beste snackbar die ik ken.