PASTA OR FOODS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pasta Or Foods. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 1:03 Ik bestel al lang bij dit bedrijf en heb dit bedrijf nooit onder de 4 sterren gezien en de kwaliteit was altijd minimaal een 4.5 sterren waard dit geld dan ook voor elk gerecht dat ik er tot nu toe heb gegeten en ben HEEEEL lang klant
19 jun 2024 om 9:40 goede pizza, krokante onderkant, goed dubbel te vouwen met 1 hand, en een goed gevuld knoflook bakje erbij. goede prijs en gratis bezorging. ZEER tevreden als gierige hollander. dankjewel!!!
18 jun 2024 om 16:02 The best
14 jun 2024 om 11:00 Zoals altijd top kwaliteit top service en top eten beter bestaat niet mensen!
12 jun 2024 om 15:27 De kip was krokant, maar totaal geen smaak. De red velvet cake was oud en droog. Waarschijnlijk heeft het te lang ingevroren gezeten want de vork brak in 2en toen we een stukje wilde eten. De tiramisu was ook ijskoud en bevroren. Nooit meer!
11 jun 2024 om 6:31 De kip was lekker de patat was super koud en slap en de salade was niet vers stonk de Turkse pizza was niet te eten heb geprobeerd te bellen niemand nam op om klacht te meldeeb alles weggegooid zonder van het geld niet voor herhaling vatbaar jammer
9 jun 2024 om 21:41 Eten was heerlijk. Snel bezorgd en vriendelijke bezorger!! Zeker voor herhaling vatbaar..
9 jun 2024 om 9:55 Dubai reep was echt heerlijk de milkshake ook heel snel bezorgt hier ga ik vaker bestellen!!!
9 jun 2024 om 1:11 Ik ben helemaal niet onder de indruk. De kip was droog en gemixt met de patat, waardoor de patat was papperig. Bovendien het was behoorlijk afgekoeld ondanks snelle bezorging. De bezorger was aardig.
8 jun 2024 om 22:43 Top sercice nooit klachten gehad altijd heerlijk en snel geleverd
6 jun 2024 om 7:17 Smakelijk eten & vriendelijke bezorging
2 jun 2024 om 20:16 Pasta or foods is al jaren mijn favoriete plek om te eten 1x toevallig bestelt nooit meer teruggegaan, ik hou ervan. Al 7 jaar tevreden klant